Promenadeorkestret solist Birthe Kjær

Birthe Kjær, solist

Promenadeorkestret spænder vidt i repertoiret, og vi har sammen fremført så forskellige sange som “Smile”, “Vi maler byen rød” samt et medley fra operetten “Landmandsliv”. Selv “Den knaldrøde gummibåd” bliver spillet med glæde. Jeg ser allerede frem til næste koncert

Preben Kristensen, entertainer

Det er en gave at arbejde med dygtige, erfarne og dybt engagerede musikere, som, hver gang man som solist optræder med dem, giver indtryk af, at det her en speciel oplevelse for lige netop det publikum vi spiller for i dag. Og med Bjørn Hyrup i spidsen fås det ikke bedre. Jeg glæder mig hver gang vi skal lave noget sammen. Og så er det jo ikke kun en, men stort set alle genrer de mestrer.
Promenadeorkestret - så ved man at man får musikalitet og kvalitet for alle pengene.

Henrik Krogsgaard, kapelmester

I disse for den levende musik så barske tider, er det en gave, at kunne gi' publikum en oplevelse, som kun de tilstedeværende får: Et velspillende orkester, som mestrer så mange forskellige genrer, at selv sofalytteren overgi'r sig og finder vej til koncertstedet - igen.
Det er nu sket så mange gange her på Bornholm, og tilhørernes reaktioner er kun positive.
Det, der startede som et ønske om at lave en rigtig Nytårskoncert i 2011, blev hurtigt til en tradition. Fra 2012 med to koncerter i Allinge. Fra sommeren 2015 blev turen til Bornholm udvidet med en sommerkoncert i Aakirkeby. 2500 glade bornholmere frydes hver sommer over orkestret og dets solister.
Det, man ikke længere kan opleve i den gamle have i København eller i radio- og TV-underholdningsprogrammer, kan til alt held komme ud til publikum, fordi en klynge dygtige musikere holder fast i gode og givende traditioner.
Tak, fordi vi får lov at være sammen.

Stig Rossen, sanger

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Promenadeorkesteret i mange forskellige sammenhænge i løbet af de seneste 10-15 år. Jeg er dybt imponeret af orkestrets professionalisme og dedikation. De er et ualmindeligt velspillende og sammenspillet ensemble, og deres aldrig svigtende spilleglæde og passion gør det til en udsøgt fornøjelse at dele scene med dem

Aline Thomsen, teaterleder

Taastrup Teater har i samarbejde med Tivolis Promenade orkester v. dirigent Bjørn Hyrup fået skabt en succesfuld tradition med den årlige Nytårskoncert til stor glæde for publikum.
Tivolis Promenade orkester og dirigent Bjørn Hyrup er en professionel samarbejdspartner, der altid leverer et overbevisende og sikkert håndværk. De formår at komme udover scenekanten og give publikum en storslået oplevelse

Niels Erik Madsen, chefredaktør

I ikke færre end 17 år har Hvidovre Avis, i samarbejde med den lokale musikskole og Hvidovre Lions Club, arrangeret en årlig nytårskoncert i Hvidovre Medborgerhus med det 16 mands store Promenadeorkester med dirigenten Bjørn Hyrup og et drømmehold af skiftende danske topsolister. Ideen har efterhånden spredt sig ud over hele landet.
I alle årene har vi kunnet melde udsolgt til en lødig, underholdende koncert, sammensat af Bjørn Hyrup og orkestret. Publikum har hvert år udtrykt stor begejstring og fra solisterne har vi hvert år fået fantastiske positive udtalelser om det superprofessionelle orkesters formåenhed.
Det er trist, at vi ikke længere kan nyde og glæde os over Promenadeorkestret som en fast ingrediens i Tivoli i København! Lignende ensembler kan man jo finde utroligt mange stedet i europæiske parker, f.eks. i tyske og hollandske byer, hvor man holder den lødige underholdningsmusik i hævd. Men kommercialismen har beklageligvis gjort Danmark til et fattigt land på det område. Mon ikke, Tivolis grundlægger Carstensen og Lumbye ville vende sig i deres grave? Jeg håber Promenadeorkestret overlever!

Marius Byriel, Ringsted Kongrescenter

Marius Byriel, direktør

Den traditionsrige nytårskoncert i Ringsted Kongrescenter er den årlige svendeprøve, hvor publikum forventer en ekstraordinær oplevelse. Siden 2011 har nytårskoncerten været lagt i hænderne på Promenadeorkestret og maestro Bjørn Hyrup. Bjørn har år for år formået at sammensætte et spændende program med overraskende indslag og at håndplukke de rigtige solister til opgaven. Vores nytårskoncert sælger ud, og sammen med vores publikum glæder vi os allerede til 2017 versionen, som ruller over scenen søndag den 7. januar. Og så glemte jeg at sige at Promenadeorkesteret altid leverer ren vellyd

Pia K. Søgaard, direktør Messecenter Herning

Nytårskoncerten med Promenadeorkesteret og solister er en dejlig begivenhed i MCH Herning Kongrescenter, som vores gæster ser frem til at opleve. Koncerten er en skøn velkomst til det nye år, hvor gæsterne bliver taget med på en glad, musikalsk rejse. Samhørigheden mellem orkester og solister skaber en fantastisk koncert