december 5

Promenadeorkestret i Maribo: Tre fyldte busser

0  comments

Mønboerne har lidt langt til kulturtilbud, både når det gælder nabo-øerne Falster og Lolland, og når det gælder resten af Riget. Men det har Mønboerne forlængst forstået at kompensere for:

Tour Club Møn har de sidste 19 teatersæsoner fyldt teaterbussen med mønboere og sydsjællændere og kørt dem direkte til de gode og store teateroplevelser på øerne og i hovedstaden.

Enkelt og ligetil

Club-konceptet er enkelt og ligetil: Tour Club Møn sørger for billetter til de bedste teaterforestillinger og lejer en bus, der kører de lokale direkte til teaterdøren.

Gæsterne skal ikke tænke på meget andet end at møde frem ved bussens afgangssteder i Stege, Kalvehave eller Stensved. Så sørger Tour Club Møn for resten!

Sidste år sendte Tour Club Møn tre busfulde Tour Clubbere til Promenadeorkestrets Nytårskoncert i Nørregade teatret i Maribo. Og i 2019 gentages successen.

Tre fyldte busser igen i år?

Tivolis Promenade-orkester, der i dag er "sin egen" og blot hedder Promenadeorkestret, er garanten for en festlig aften i Maribo – denne gang i Maribo Hallen.

Det er den 4. januar 2019, og foran et veloplagt Promenadeorkester står den norske sopran Vibeke Kristensen, svenske Linda Olofsson, samt vore egne Christoffer Brodersen og Stig Rossen.

 I 2019 kan Mønboerne ud over Nytårskoncert i Maribo Hallen glæde sig til operetten Flagermusen, Phantom of the Opera, Jeg er sgu min egen, Mød mig på Cassiopeia og Toves Værelse.


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350