Promenadeorkestret Presse

Promenadeorkestret, der ved indgangen til 2016 blev fyret fra Tivoli, lever videre i bedste velgående med velbesøgte koncerter i haller og musikhuse landet rundt.
Senest har  efterårets koncertrække med ture til Aakirkeby, Bornholm, Ørbæklunde Gods på Fyn, Ringsted Kongrescenter, Esbjerg Musikhus og Københavns Rådhusbudt på udsolgte huse, og samme tiltrækning har Promenadeorkestrets nytårskoncerter i begyndelsen af 2017.
Ud over koncertstederne har orkestret en tæt og traditionsstærk berøringsflade til populære solister fra de danske musicalscener, popmusikken, opera og operette, og at dømme efter de skudsmål, som mange af solisterne har givet Promenadeorkestret, så er relationen præget af respekt og kærlighed.

 

Promenadeorkestret pressebilleder:

Her kan koncertarrangører og presse downloade billeder til fri brug:

[easy_media_download url=”https://promenadeorkestret.dk/wp-content/uploads/2016/08/promlogo.jpg” text=”Pressefoto 1″ color=”orange” force_dl=”1″]

[easy_media_download url=”https://promenadeorkestret.dk/wp-content/uploads/2016/07/ny-presse-2.jpg” text=”Pressefoto 2″ color=”orange” force_dl=”1″]